Mizkan Kokumotsusu 500 ml

Moniviljaetikka
Mizkan Kokumotsusu 500 ml
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta: 3,20 €
Alennus
Alv: 0,39 €
Hinta / l:6,40 €

Moniviljaetikka

 

Japanilainen riisiviinietikka (komesu, yonezu) on tehty riisistä ja moniviljaetikka (kokumotsusu) useiden viljalajien seok­sesta käyttämällä tai tislaamalla. Niitä käytetään mausteena monissa ruokalajeissa, mm. sushiriisissä.

Ainekset: tislattu viinietikka (alkoholi luonnon viljauutteella, vehnä, sakekakku, riisi, maissi), vesi

Sushietikan valmistaminen:

Lisää kattilaan 7 rkl riisietikkaa, 1/2 rkl suolaa ja 4 rkl sokeria. Kuumenna seos kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet. Jäähdytä hyvin ja käytä sushiriisin maustamiseen.

^