Ajinomoto Hondashi 50g Pussi

Dashi 50g vakuumipakattu
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta: 3,50 €
Alennus
Alv: 0,43 €
Hinta / kg:70,00 €

Dashi-liemijauhe. HUOM! Pakattu vakuumimuovipussiin - ei lasipurkissa kuten kuvassa!

Dashi on kombu-merilevästä ja katsuo-tonnikalalastuista tehty perusliemi, jota käy­tetään monien japanilaisten ruokalajien pohjana. Ilman dashia mm. miso­keitto ei maistu oikealta. Dashia voi valmistaa itsekin, mutta helpointa on käyttää valmiita dashirakeita (hondashi), jotka liuotetaan veteen.

Dashin valmistus: Lisää 1rkl (10g) dashi-liemijauhetta ja 1,5 l keitettyyn veteen.

Misokeitto (misoshiru) 4 hengelle

- 8 dl vettä
- 1/2 rkl dashijauhetta (boniitti-tonnikalasta)
- Kasviksia, esim. wakame-merilevää, sipulia, purjoa, shiitakesieniä, munakoisoa,
kiinankaalia, vihreitä papuja, pavunituja, retikkaa, lihaa tai kalaa
(valitse näistä vaihtoehdoista muutama)
- Muutama kuutio tofua
- 4 rkl misotahnaa

  • mittaa vesi kattilaan
  • anna veden kiehahtaa
  • lisää dashijauhe
  • lisää kasvikset sekä liha tai kala kiehuvaan liemeen ja keitä niitä muutama minuutti
  • ota kattilasta 1 dl lientä ja liuota misotahna siihen
  • ota kattila pois liedeltä, lisää miso ja tofu (misoa ja tofua ei keitetä)

*Päivitämme tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme tarkistamaan tuotetiedot kuitenkin myös myyntipakkauksesta.

 

 

^