Makurazaki Katsuobushi Atsu Kezuri 100g

Paksu kuivattu tonnikalalastu 100g
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta: 13,95 €
Alennus
Alv: 1,71 €
Hinta / kg:139,50 €

Katsuobushilastut on valmistettu boniittikalasta. Kala on kuivatettu, paahdettu ja tämän jälkeen höylätty suikaleiksi.

Katsuobushista voidaan valmistaa maukasta dashi-lientä, joka on yksi perusmauista japanilaisessa keittiössä.

Liemen valmistus: Keitä 10 dl vettä ja lisää 40 g kalalastuja. Laske keittolevyn lämpöä ja anna kalalastujen keittyä hiljalleen 10 minuuttia. Kaada valmis liemi siivilän läpi.

*Päivitämme tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme tarkistamaan tuotetiedot kuitenkin myös myyntipakkauksesta.

^